Om oss

Pixie design startades 2007.

Anledningen var att jag tyckte att det var svårt att finna personliga presenter till födelsedagar, olika typer av examen, pensioneringar mm. Därför började jag designa och sy mina egna presentdockor. Mina modeller fanns omedvetet i mitt huvud och de flesta är gjorda med verkliga personer som förebild. Detta är personer som gjort ett starkt intryck på mig. Jag brukar kalla dem för mina "vardagshjältar". I dagsläge sys dockorna endast på beställning.

Andra produkter som växt fram under åren är olika typer av presentpåsar. Dessa påsar kan man se och beställa via vår webbutik.

Företaget är under uppbyggnad och håller just nu på att starta sin produktion i Turkiet Där har vi funnit rätt företag att samarbeta med. Det som vi eftersträvar är att produkterna kan framställas med hög kvalitet och att produktionen sker i fabriker där inga barnarbeten förekommer och som har ett medvetet miljötänkande. Samarbete sker även med företaget Cai AB i Värnamo, som har lång erfarenhet av textilbranschen och som har arbetat med företag i andra länder under många år.

Onsala November 2011

Ann-Kristin Jonsson


Copyright 2008 PixieDesign | www.pixiedesign.se | pixie@pixiedesign.se |