Produkter

Presentpåsar

Här finns ett stort urval av presentpåsar och även påsar av mer humoristiskt karaktär. Syftet är att man ska kunna köpa en present, istället för en blomma, när man går på besök eller kalas. En present som inte kostar en förmögenhet men som är personlig och användbar.

Presentdockor
Här finns ett stort urval av olika yrken representerade, bilmekaniker, läkare, sjuksköterskor, bönder etc. Vidare finns dockor för olika speciella tillfällen, brudpar, studenter, födelsedagsbarn etc. Jag har även min egen tomtenisse, direkt från tomteverkstaden, givetvis i röd overall! Alla dockor är tillverkade utifrån ett genusperspektiv. Här finns både manliga och kvinnliga brandsoldater, poliser, piloter etc.
 Reklamdockor
Visst vore det roligt att kunna ge sina kunder en specialdesignad present! Här kan du beställa dina reklamprodukter i form av dockor med din egen "logga"på.  Ditt företag ger ett trevligt intryck med en "miniatyr-medarbetare" på disken i receptionen eller på skrivbordet.
 Souvenirer

Många av Sveriges souvenirer ser likadana ut oavsett vart i landet man kommer. Varför inte hedra betydelsefulla personer som levt och verkat på orten? Återkommande evenemang  kan ha sin speciella maskot. Här kan du beställa souvenirer efter egna önskemål.

Mina produkter vänder sig i första hand till vuxna men givetvis kan även barn ta del av dem. Barn under 3 år bör inte leka med modeller som har små lösa tillbehör. Modellerna är 35 eller 25 cm höga. De är av tyg med stoppning av polyestervadd. En del är försedda med tillbehör för att förstärka produktens uttryck och personlighet.

Dockorna på bilden är ett urval av Pixie design´s produkter.


Copyright 2008 PixieDesign | www.pixiedesign.se | pixie@pixiedesign.se |